HATÉKONY HŐSZIGETELÉS ÉS SOKSZÍNŰ DESIGN AZ IGÉNYES LAKÓÉPÜLETEK SZÁMÁRA

Az ablak egy életre szóló beruházás: Amikor új lakóépületet vagy lakást épít, illetve felújítást tervez,fontos döntést kell hoznia. Ha Önnek fontos a design, a komfort, valamint a hatékony hőszigetelésnek és az értékállóságnak köszönhető költségmegtakarítás, akkor a REHAU Brillant-Design ablakokkal rátalált a megoldásra.

Igényes design otthona számára
Ön sokat áldoz lakására, házára. Természetesen szeretné, ha az minden részletében megfelelne személyes kívánságainak. A REHAU Brillant-Design ablakok hozzájárulnak ahhoz, hogy minden nap öröm legyen hazatérni. Ha Önnek különleges elvárásai vannak a designnal szemben, akkor ezek az ablakok jelentik a megoldást. A REHAU Brillant-Design ablakok ugyanis tökéletesen kiegészítik háza külső képét. A számos forma, szín, fólia és szárnyváltozat sokféle lehetőséget kínál Önnek.

A kellemes lakótérért
A kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező REHAU Brillant-Design ablakok kellemes klímát teremtenek, akár esik, akár fúj. A REHAU Brillant-Design ablakok 70 mm-es beépítési mélységüknek és két tömítésüknek köszönhetően távol tartják a hideget, a huzatot, a port és a nedvességet. Mindezen felül az öt légkamra elszigeteli egymástól a hideg külső környezetet és a belső tér melegét. Ennek eredménye a rendkívül kedvezően alacsony hőátbocsátási tényező Uf*=1,3 W/m2K. A REHAU Brillant-Design ablakok ideális megoldást nyújtanak az alacsony energiafelhasználást szem előtt tartó – és a kisebb fűtésszámlát megcélzó – új építkezésekhez vagy átalakításokhoz.

A 70 mm-es ideális beépítési mélység és az öt légkamrás technika hatékony hővédelmet biztosítanak. Uf *-érték: 1,3 W/m2K
REHAU Brillant-Design plus hőhídmentes merevítéssel.

A REHAU Brillant-Design plus ablakok még tovább javítják ablakai hőszigetelő tulajdonságait. A magasabb szintű „plus“ hőszigetelést a speciális REHAU Thermostabil hőhídmentes acélmerevítés biztosítja.

Ennek eredményeként ablakainak Uf-tényezője 1,2 W/m2K értékre javul. Adott az összes előfeltétel a támogatási lehetőségek igénybe vételéhez.

Az Ön ablakgyártója szívesen áll rendelkezésre tanácsadással. (* U-érték: megadja valamely építési szerkezet hőátbocsátási tényezőjét. Minél alacsonyabb az U-érték, annál kisebb a hőveszteség.)

Az elegáns, modern külső megjelenésű és ragyogó felületű REHAU Brillant-Design ablakok még értékesebbé teszik az Ön házát. Bármilyen egyedi megoldást lehetővé tesznek.
Különböző színek és formák közül választhat, például: lekerekített tokkontúr, 80 mm-es beépítési mélységgel és 6 légkamrás technikával. A REHAU Brillant-Design lekerekített szárnyával kombinálva páratlanul harmonikus összkép alakul ki. Nincs olyan kívánság, amely ne lenne teljesíthető ezzel az ablakrendszerrel.

A legkiválóbb formák

A REHAU Brillant-Design ablakok sokfajta építészeti megoldáshoz állnak rendelkezésrea megfelelő formában és kivitelben. Például a lekerekített és ferde profi lfelületek, vagy az
üvegfelületek osztása kihangsúlyozza az Ön házának stílusát, és mind belülről, mind kívülről kifejezetten impozáns látványt nyújt. Annak érdekében, hogy megvalósíthatóak
legyenek a lehető legkülönfélébb egyedi megoldások, a szárnyak három különböző változatban állnak rendelkezésre: elegánsan lekerekített szárny, plasztikus Ausztria-szárny
vagy markáns eltolt síkú szárny. Ezeknek a megoldásoknak a felhasználásával biztos lehet abban, hogy ablakai stílusosan kiegészítik otthona hangulatát, és ezzel együtt harmonikusan beleilleszkednek az egész ház építészeti megoldásai közé. Az ablakok természetesen mindig magas szintű hőszigeteléssel rendelkeznek.

 

Az egyszerűtől a különlegesig

A REHAU Brillant-Design ablakok a formai sokszínűséghez hasonlóan gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre. A klasszikus fehér szín mellett szinte mindegyik RAL-szín választható. Ha Önnek az erezett fautánzat tetszik, akkor rendkívül könnyen kezelhető fóliáink között biztosan megtalálja a megfelelőt. A speciális fóliakasírozás igényes külső megjelenést biztosít ablakainak.

Fautánzatú fólia: A fautánzatú fólia anyaga a napsugárzás hatásának nagymértékben ellenálló és kimagaslóan kopásálló, erezett fólia.

Lakkozás: Szinte az összes RAL-színben rendelkezésre áll.

Alumínium rátétlemez: Szinte minden RAL-színben porszórható, illetve minden eloxálási árnyalat lehetséges.

BETÖRÉSSEL SZEMBENI ELLENÁLLÓSÁG

A betöréssel szembeni védelem szintjét személyes biztonsági igényeinek megfelelően szabhatja meg, attól függően, hogy az adott ablak nagyon könnyen, könnyen, nehezen vagy nagyon nehezen elérhető helyen található.

Hatékony védelem a betörésekkel szemben Ön nem élvezheti otthona nyugalmát, ha nem érzi magát biztonságban. Annak érdekében, hogy biztonság vegye körül házában, és hogy nyugodtan kelhessen útra, a REHAU Brillant- Design ablakok – az adott igénytől függően – különböző ellenállási osztályoknak megfelelően kialakítva állnak rendelkezésre.

Speciális biztonsági komponensek a betörésbiztonság egyedi megoldásaihoz.

Alapbiztonság: A nagyon nehezen elérhető ablakok esetében elegendő a biztonsági alapszint által nyújtott védelem.

WK1 ellenállási osztály: Nehezen elérhető ablakok esetében. Alapvető védelmet nyújt a testi erővel – lábbal, nekiugrással, illetve vállal való betörés (elsősorban vandalizmus)
– elkövetett betörésekkel szemben. Egyszerű feszítőszerszámokkal végrehajtott betöréssel szemben is ellenáll.

WK2 ellenállási osztály: Könnyen elérhető ablakok esetében. Az ablakvédelemnek ez a típusa megakadályozza az elkövetőt abban, hogy egyszerű eszközöket, mint például csavarhúzó, fogó, ék, használva feltörje a becsukott és bezárt nyílászárót.

WK3 ellenállási osztály: Nagyon könnyen elérhető ablakok esetében. Kiegészítő védelem arra az esetre ha egy második csavarhúzót vagy feszítővasat is használ a betörő.

Németországban a legtöbb betörést az ablakokon és az erkélyajtókon keresztül kísérlik meg, ezért nagyon fontos, hogy az egyes ablakoknál külön-külön alakítsák ki a betöréssel szembeni védelmet. Speciális reteszelőelemek és további biztonsági komponensek gondoskodnak arról, hogy Ön minden egyes REHAU Brillant-Design ablakhoz meghatározhassa a megfelelő betöréssel szembeni védelmet.

HANGGÁTLÁS

Nyugalma érdekében A REHAU Brillant-Design ablakok megőrzik otthona csendjét akkor is, ha kívül nagy zaj uralkodik. Még abban az esetben is, ha nagy zajkibocsátás jellemző az Ön közvetlen szomszédságában. A különösen nagy zajterhelésnek kitett lakóövezetekben a REHAU Brillant-Design ablakok hanggátlási szintje egyedileg alakítható az Ön igényeinek megfelelően – egészen a 5-ös hanggátlási  osztályig. Ennek köszönhetően még a legnagyobb külső zaj közepette is élvezheti otthona nyugalmát. A REHAU Brillant-Design a megoldás, ha a legmagasabb fokú hanggátlásra van szükség.

Kérjen ajánlatot szakembereinktől