A méltán népszerű belső árnyékoló, a vászonroletta mellett 2OO3 tavaszától már faroletta is rendelhető. A faroletta működtető szerkezete megegyezhet a közismert
vászonroletta gyöngyláncos változatával, de római rendszerű vagy más néven raffrolós kivitel is választható. Motorizációra széles körű lehetőségek biztosítottak. A roletta anyagát 4mm magas, összefűzött fa lapocskák alkotják.

Anyaguk koto, illetve okume trópusi fa. Felületkezelésük gőzöléssel, pácolással, lakkozással illetve ezek kombinációjával történik. Igény szerint textil szegéssel is
tudjuk szállítani az egyedi méretben készülő farolettát.

Gyakori kérdések

  • Egyedi színben is le tudják gyártani a rolettát? Igen, farolettáink alapszínei közül a 3641 vagy a 3643 számú lamellákat tudjuk egyedileg színezni.
  • Milyen működtetési módok vannak farolettához? Farolettáinknál alaptípus a gyöngyláncos működtetés, de lehet raffrolós (római) rendszerű, ill. kis méreteknél a vászonrolettáknál alkalmazott rugós működtetés is.
  • Milyen méretekben rendelhető a faroletta? Farolettánál a minimális szélesség 40cm, a minimális magasság 20cm, a maximális szélesség 200cm, a maximális magasság 300cm.
  • Milyen fából készül a faroletta? A világos színű faroletták koto, a sötétek okume fajtájú trópusi fából.
  • Mennyire alkalmasak sötétítésre a faroletták? A faroletták a fareluxához hasonlóan a bejövő fény 60-70%-át
    szűrik meg.

Kérjen ajánlatot szakembereinktől