Az alumíniumredőnyök minden alkatrésze alumíniumból van, így élettartamuk nagy, megjelenésük esztétikus, kiváló hőszigetelők télen és nyáron egyaránt, továbbá mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen.Működtetésük könnyű, és szükség esetén akár teljes sötétítésre is alkalmasak. A szinterezett redőnylécek ívelt dupla falú alumíniumprofilúak, melynek üreges része poliuratán habbal van kitöltve, így hőszigetelési értékük eléri a K=1,1W/m2K-t, zajszigetelési értékük pedig Rw=36dB.

A 37mm-es hasznos magasságú redőnylecek esetén a legnagyobb méret 3x2,8m míg 44mm-es redőnylecek esetén 3,5x2,8m. A redőnyleceket egy szinterezett alumínium záróléc követi, melynek végén helyezkednek el a kívülről nem látható rejtett ütközők, így a redőny felhúzott állapotban is esztétikus.

A golyóscsapágyakon futó henger horganyzott acél cső, melyhez feltolásgátlóval csatlakozik a redőnyléc. A lefutósín 22x53mm-es alumínium profil, amely kefés zajcsillapítóval van ellátva. A zárt, gyárilag szinterezett alumínium tok a redőny magasságától függően különböző méretű, 140mm-es, 165mm-es vagy 180mm-es.
A redőny műkődtetése gömbzsínóros vagy lapos gurtnival, kurblival működtethető. Igény esetén a motoros megoldásnál a vezérlőelektronikák széles skálája áll. rendelkezésre. A redőnyléc színe színminta alapján választható. A redőnytok és a lefutósín a RAL kártya alapján igény szerint festethető.

Kérjen ajánlatot szakembereinktől