A műanyag ablak előnyei
A nyílászárók UV álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó-és környezetbarát PVC profilból készülnek. Az ablak egyszerű tisztántartását a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják. A műanyag típusú ablak hozzájárul a fűtési energia megtakarításához, valamint csökkenti a külső zajokat, ezáltal éhetőbb környezetet teremt az Ön lakásában. További előnyok a műanyag ablak -nál a sima, tisztításbarát felületek.

A ferde falckialakítás a tokban a jobb vízelvezetés és a könnyebb tisztíthatóság érdekében. Optimális statikai tulajdonságok a nagy keresztmetszetű merevítéseknek köszönhetően. A zonos merevítés a tokban és a szárnyban - kisebb raktározási szükséglet. Választható hegeszthető tömítés a racionális gyártás érdekében. Környezetbarát, újrahasznosítható.

Több kamra, kevesebb energiaveszteség!

A profilokban a plusz kamrák hatásosan csökkentik az energiaveszteséget és a hőszigetelő üvegezéssel együtt kellemes klímát biztosítanak a lakásban.
A teljes nyílászáró hőszigetelő faktora természetesen nagyban függ az üvegezéstől, hiszen a legtöbb esetben ez teszi ki az ablak felületének nagy részét. Ezekben a kérdésekben szívesen ad tanácsokat Önnek az ablak gyártója.

Hőszigetelés 

Az egyre növekvő energiaárak nemcsak a magánháztartások költségeit növelik. A hat- illetve hétkamrás geometria azonban az M-LUX illetve az M-ECO és M-OC rendszer esetében nagyon jó hőszigetelést biztosít. A beépítési mélységet tekintve az általános, 74 mm-es rendszert alkalmazzuk, de a prémium M-LUX rendszernél ez az érték 83mm. Azért, hogy a hőszigetelő tulajdonságok legmagasabb követelményeinek is megfeleljünk, a rendszernek többkamrás szárny illetve tokváltozatai is léteznek.

A Marshall nyílászárói a bevizsgált U-értékével - beleszámítva a szerkezeti acélmerevítést (Uf = 1,1 W/m2K értékig) - a legjobb műanyag profilrendszerekhez tartozik. Esetünkben mégsem válik a hőszigetelés a statika kárára - ez a hátrányos helyzet akkor következhet be, ha a gyártó nem használ elegendő acélmerevítést. 

Fa mintázatú ablakok

Mindenki számára, aki nagy hangsúlyt fektet a természetes kinézetre, anélkül, hogy a modern ablakmegoldásokról le akarna mondani, léteznek műanyag ablakok fadekor kinézettel. Ezzel a tökéleteset választja. Hiszen mindegy, hogy egy épület renoválását vagy egy új házat tervez - a Marshall M-ECO és M-LUX fadekor ablakok mind kinézetben, mind funkcionalitásban megfelelőek. Ezért alkalmasak a régi építésű házak felújításához.

Formatervezett üvegléc

A helység felőli design (lekerekített) üvegléc nagyban hozzájárul az ablak attraktív megjelenéséhez. Lásd a fenti jelöléseket. A fény, amely által élettel telnek meg az otthonok - ezt nyújtja a tulajdonosoknak a Marshall nyílászáró. Minden ablak annyira szép, mint a profil, amiből elkészül. Ezért az M-LUX, M-ECO és M-OC profilrendszerünket úgy terveztük, hogy valamennyi optikai elvárásnak megfeleljen: lágy lekerekítések, különböző üveg lécek, és sima, csillogó felületek. Az M-LUX, M-ECO és M-OC rendszereket az esztétika illetve az értékesség jellemzi - stílusos ablakok és időtlen elegancia. 

Egyedi kialakítás és praktikum

A változatos műanyag betétek ajtóinkat a lakás díszévé teszik. Könnyed eleganciájuk igen hosszú élettartammal, stabilitással színtartóssággal és kitűnő biztonsági tulajdonságokkal társul. Termékeinkben szerencsésen ötvöződik a szépség, a megbízhatóság és a versenyképes ár. Ajtóink a különleges üvegdíszítéseknek köszönhetően valódi iparművészeti alkotásokká válnak az Ön otthonában is.

Háttérüvegek

Amennyiben nem díszüveget választ, lehetőség van az épület stílusának leginkább megfelelő katedrál háttérüveg kiválasztására is. Változatos mintázatú, finoman elegáns háttérüvegeink tovább emelik a bejárati ajtó eleganciáját.
Az ajtóhoz különféle kiegészítőt is választhat - réz kopogtató, kémlelőnyílás, házszám, réz levélbedobó, stb. - amik valóban egyedivé teszik a bejárati ajtót.

Kérjen ajánlatot szakembereinktől